Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prze-grane

Będąc aktorem swojego życia
Wiele przegrałem ról
Główna rola stracona
Zbyt dobrze zagrana
Będąc aktorem wygrałem tajemnice
Która mnie otacza
Pozbawiając ludzi wiedzy o mnie
Zostając sam ze sobą
Przez resztę życia
Nikt nie zdejmie maski
Bo wyrazy aktorstwa
Stały się elementem tworzącym całość

1642 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!