Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemilczę

barwy które maluję
są tobą pod powiekami
zamkniętych spojrzeń
otwarte naprzeciw
zrządzeniem losu
skradłyby na zawsze
w mgnieniu oka
moje silnie strzeżone
mrugnięcia serca...

nadzieje przygasają
zostają pozornie ciemne
bramy ów świata
bez wglądu na słowo

chyba nawet ono
nie będzie mi dane
już nigdy...

nie patrz
nie słuchaj
zapomnij-
awykonalne...

ucisz się serce!

http://www.youtube.com/watch?v=H2TAX6oOqSc

26 014 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Władysław Andrzej

    25 May 2013, 14:29

    serca nigdy nie da się uciszyć

    Pozdrawiam

  • Pechowa_

    24 May 2013, 19:48

    Cudowny wiersz.. !
    Wiem co chcesz przekazać kochana...
    Też bliski Mnie wiersz jest... :**
    Tulę!

  • Papużka

    24 May 2013, 13:54

    Przynajmniej wiem, że coś tam w piersi mam, a czy zepsute... to już nie ważne.
    Miłego.