Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiara

bardzo bym chciał
byś była

nawet jeśli nietrwałość się
rozgości

z zaleczonym spojrzeniem
obejmuję już więcej
nie wchodząc w otchłanie
wizualnych pragnień

potrzebuję oczyszczenia
a ty masz w dłoniach
krystaliczną wodę

powiedz że to dar obłoków
a nie łez ociekających
po twych policzkach

4549 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!