Menu
Gildia Pióra na Patronite

język serca twarzą duszy

Teksty z obrazami - język serca twarzą duszy - Cris
język serca twarzą duszy - Cris

balsamem
wzrokiem czułym
mową ciała

serdecznością tuli
jak nie zbacza na co dzień
każde słowo miłością

aniele miej w opiece
by ich więcej
nie konało

niekiedy
milczeniem a aż
wrzeszczy

pogrom
gdy złem kusi
z diabłem pieści

słowo w pięści

©Krystyna Anna Szklarczyk
16.01.2019r.
.
.

obraz - depositphotos_114539682-stock-photo-beautiful-girls-eyes-behind-a.jpg

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!