Menu
Gildia Pióra na Patronite

bądź w zasięgu
mojego spojrzenia
bym mogła codziennie
chować Cię
pod powiekami

bądź w zasięgu
moich myśli
by wypełniać je
po brzegi

bądź

to mi wystarczy
do życia

15 587 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących