Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź...

Bądź moim Brylantem, a ja Twoim diamentem.
Kochaj mnie mocno, z coraz większym procentem.
Naprawmy wspólnie naszego związku wady,
Zbliżmy się ponownie i stwórzmy nowe zasady.
Niech to będzie wyzwanie za które jest nagroda:
"Ty i ja na zawsze, a między nami zgoda".

12 452 wyświetlenia
60 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!