Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź.

bądź mi nadzieją
cichą melodią wśród letniego
maków pola
mostem z tęczy kolorów nad
życia szarymi wodami rozpiętym
przystanią dojrzałości życia
ziemskiego owocu
bądź mi natchnieniem
wiatru szeptem zmysłowym
wyobraźni pędzlem na płótnie
białej istnienia karty
bądź mi- wiecznością
bądź wiecznością- ze mną

27 843 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!