Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aż tyle ciebie mam

Bądź mi jak byłeś
wgryzaj się we mnie
za zasłoną nocy

powietrzem rześkim
tęsknoty

podziwiaj, rozkoszuj
rozbawieniem ust
rąk rozmową

dnia
oddechy wcałuj we mnie
marazmem uniesień

bądź jak mi byłeś

9520 wyświetleń
76 tekstów
65 obserwujących
  • Voyage

    26 November 2012, 10:19

    No..Bogusia, aleś się pięknie rozpisała, sama namiętność, uuulllaalllaa..;))

  • luterin

    23 November 2012, 19:51

    "rąk rozmową". Rewelacja...

  • anna kowalczyk

    23 November 2012, 15:06

    ...Bogusiu...:)...zabiłaś mnie tym marazmem...:):):)...olśniewająco....:)

  • NieBoska

    23 November 2012, 13:05

    Dziękuję Łukaszu ;)

  • skrobek

    23 November 2012, 13:04

    Marazmem uniesień, świetne...
    :)