Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź już bardzo blisko...

seems

seems

Bądź już bardzo blisko, przecież duszą da się bliżej
Nie schodź ze stromej skały, zawsze pnij się wyżej
Żyj kazdą sekundą, kolejne setne to marzenia
Przecież trzeba czasem siarki, by powstała wreszcie chemia
Nie cofaj się nigdy, zawsze biega się do przodu
I daj jej trochę siebie, w chwilach najwięszkego chłodu
Gdy będzie już najgorzej, milczenie nie pomoże
Więc powiedz, co czujesz, nim ktoś inny zbierze zboże

14 296 wyświetleń
85 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!