Menu
Gildia Pióra na Patronite

Konając w ramionach

Bądź blisko
nie zważaj
na maniery
to i tak koniec nasz.

Zrozumieć trudno
że śmierć czeka nas
gdy serce krwawi
i znika bez słowa.

Lecz ja wciąż wierze
w nasz ostatni pocałunek
bo będzie on początkiem wszystkiego
co przypomina mi cię.

Żegnaj lecz nie uciekaj
pośpiech tylko rani
dusze co ma sumienie
bezkresnej miłości.

Jeszcze tu wrócę…

http://www.youtube.com/watch?v=mK3rv4aeEoA

6048 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!