Menu
Gildia Pióra na Patronite

Badam Cię
i choć nie jestem doktorem
Ty zgadzasz się bez słowa.

Mimo iż wiem
że umiesz mówić
zostawiam ciszy pole do popisu.

Niech nie muszą nam oznajmiać
że widać naszą miłość
oby oczy widziały ją same.

25 757 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!