Menu
Gildia Pióra na Patronite

serce choć pojemne niekiedy ściśnie

aż upust
myśli
otwarte

oczy szeroko
płyną łzy
krystalizują

odświeżasz pamięć
jarzysz

ten słodki zapach jaśminu unosi
w przestrzeń

uśmiech powrócił
jak kilka tęcz

Krystyna A.Sz. 07.06.2017r.

70 332 wyświetlenia
957 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    9 June 2017, 09:16

    Dziękuję panowie.
    Pozdrawiam na miły dzień.

  • fyrfle

    8 June 2017, 23:57

    Rozjarzający.

  • RozaR

    8 June 2017, 22:37

    Dość bezpośrednie ale piękne
    Pozdrawiam