Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serca

Anioły nocy
nie mają serc
dawno je wyrywały
by zapomnieć
sens Boga.
Pomarły by narodzić się
w żalu upadłych.
Goryczą mogą zalać
każdy błogi dzień
a ty na kolanach
błagasz kolejny raz
zraszając łzami
resztki człowieczeństwa
one milczą patrząc
jak wyrywasz
kolejne samotne życie.
Walcząc o godność
istnienia powalony
przez upadłych...

http://www.youtube.com/watch?v=Mj0MT3C7t1s

Clip dałam ze względu na nutę muzyki
i bardzo piękne zdjęci.Pozdrawiam.

52 542 wyświetlenia
642 teksty
48 obserwujących
  • Archangel_Marco

    15 September 2012, 03:16

    Ech, liczne muszą być ich szeregi!

  • Sol 8

    8 September 2012, 09:49

    Dziękuje Julio :) Joanno :) Anno :)

  • annak

    8 September 2012, 08:55

    piękne w całości...
    pozdrawiam serdecznie :)))))

  • słoneczniki

    8 September 2012, 08:48

    Nie można przejść obojętnie obok tego wiersza...

  • Julka 10

    8 September 2012, 00:09

    Trudno skomentować takie słowa, piękne słowa...a nutka faktycznie super :)))

    Kolorowych snów.... Nocny dobry... Aniele :))))))))