Menu
Gildia Pióra na Patronite

#38

Aniołem mi bądź -
ostatnią nadzieją na lepsze dni,
wiarą odzianą w białe szaty,
miłością z pierzastymi skrzydłami

Skrzydlaty przyjacielu -
otuchą mi bądź
i pocieszeniem
i mów do mnie ciepło
szeptem, który ukoi moją duszę

Promyk słońca mi przynieś,
spokojny sen,
uśmiech jeden,
kochające serce
i obok mnie w ciszy usiądź -
niczego więcej nie chcę

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • PainWithoutLove

    11 August 2015, 16:39

    bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa :) pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    11 August 2015, 14:16

    Piękny ,zaczytałam sie :))

    Pozdrawiam Cieplutko :))

  • DeepLake

    11 August 2015, 11:28

    Ładne, takie spokojne, dodające otuchy. :)

  • Cris

    11 August 2015, 11:13

    bardzo ładnie.
    pozdrawiam Incognito.
    :)