Menu
Gildia Pióra na Patronite

anioł mgłą owija sad
dmucha dymem z fajki
na gałęzi siedzi bóg
niewidzialny prawie
tylko kilka kropli dnia
wypadło mu z kieszeni
zaraz zejdzie zbierze je
wszystko skryje cień
schował w mroku uśmiech twój
zamknie oczy me
i na jabłoń wskoczy znów
niczym kot z Cheshire

15 321 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących