Menu
Gildia Pióra na Patronite

foremki

anioł dał nadzieję
krwawi na trawie
złamane skrzydło
*
pod skrzydłami anioła
plote pacierze
modlitwa grudą w gardle
*
popijam kawe z kotem
z braku lepszego towarzystwa
potykam się o wąsy
*
świtem łapie motyle
odbite w kałurzy
architekt słowa

135 895 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!