Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebiosa

Anieli śpiew
to ciszy blask
to góra cudów
to zgrozy trzask

anielskie spojrzenie
to lustrzane odbicie
to zapach łąki
to wiatru życie

anioła krok
to horyzont daleki
to zapach życia
to dźwięk na wieki

anieli śpiew...

392 wyświetlenia
13 tekstów
0 obserwujących
  • 27 February 2015, 00:55

    Dziękuję.
    Napisałem tyle powtórek, ponieważ jako tekst do śpiewania, jest wprost idealny z powtórzeniami. Jeśli chodzi o formę wierszu... masz rację.
    Dziękuję, postaram się coś z tym zrobić.