Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maria Dąbrowska

Ani różnica poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może być powodem zerwania wielkiej miłości. Nic, prócz jej braku.

3870 wyświetleń
38 tekstów
1 obserwujący
  • 21 November 2021, 21:33

    Niby tak, ale nie można wierzyć kobiecie, która miała ponoć trzy okresy w życiu. ;)
    Logika przemawia za tym, jednak miłość nie kieruje się logiką.
    Ludzie zrywają, choć kochają... popełniają nawet samobojstwa, choć pragną żyć...
    Życie nie jest czarno-białe. Wybory ludzkie też. To często wybór pomiędzy jednym złem, a drugim... Wybierając czyjeś życie wybieramy czyjąś śmierć, uszczęśliwiając kogoś unieszczęśliwiamy kogoś innego, dajemy jednemu zabierając innemu...
    Popełniamy błędy nie do naprawienia do końca nie wiedząc, czy wybraliśmy lepiej, niż można było.
    Nie wiedzą tego tylko osoby niefrasobliwe i... Maria Dąbrowska, której wydaje się, że można zerwać to, czego nie było. ;)