Menu
Gildia Pióra na Patronite

Analityczny umysł, nie logiczny
Snuje koszmary apokaliptyczne
Na jawie czy śnie
Paraliżuje mnie lęk
Postępuję ciągle niefortunnie
A może niewinnie sama niszczę się

Poukładam puzzle, choć gubię pół
To błędne nadzieje, jedyne które mam
Koniec nigdy nie błogi
Koniec końcem
Gdy serce rozdarte umiera
Przypomina czuć znaczy cierpieć

Wszystko powraca do jednego
Nikt nie chce mnie

4374 wyświetlenia
47 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    4 January 2015, 19:35

    Analityczny a nie logiczny - zastanowiłem się.
    Możliwość karkołomna - toż to to samo - choć można analizować to co jest fikcją .
    No i nikt ciebie nie chce ? A jakie masz wymiary ?