Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

&NADZIEJA🌸💮🌸
Nadzieja pachnie bzem,
wonią konwalii i jaśminu.
Wszystko razem tworzy
mieszankę szczęścia,
ukrytą w małych płatkach zapomnienia.
O nie odchodź nadziejo!
Ukryj się we mnie głęboko,
ukryj się we mnie najpiękniej.
Zagraj melodię na harfie,
zagraj melodię na cytrze.
Ogłaszaj wkoło górom,
ogłaszaj wokoło dolinom
_pieśń nową, niesioną na wietrze_
_pieśń nową, utkaną na szczęście_
O jak cudowna jest nadzieja,
w której odnajduje się nie tylko zapomnienie,
ale i radość wśród tylu ciężkich spraw
i niesprawiedliwości.
Weselmy się!!!
Nadzieja, nie wie, co to smutek.🌼🌻🌼

112 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • zapach_bzu

    21 May 2020, 06:29

    Czuję się wywołana ! Więc się witam i o zdrowie pytam ! :)
    Pozdrawiam majowo :)
    [zapach_bzu]