Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za dobry...

Ależ mi Cię szkoda...
Niemal Ci współczuję...
Ty, który bronisz ludzi
przed swoimi demonami
dusze szczelnie zamykasz.
Wiesz czym to grozi?
Nigdy nie zaznasz miłości.
Nigdy nie pokochasz,
nie ucałujesz czule.
To miejsce zwane serca pustynią
będzie Twoim domem.
Wyschłym i bez kobiecej dłoni.
Ale bezpiecznym.
Tak kochać pragniesz, że Cię to zabija.
Chciałeś umrzeć w uniesieniu serca.
Bliski więc jesteś spełnienia.

234 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!