Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytanie

A gdybym tak obsypał cię puchem erotycznych chmur..
całą..zanurzył w oceanie indyjskich dotknięć ust..
całą..oblał podniecenia strumieniem miłosnych gier..
a gdybym tak znikąd w smoczej jamie pojawił się zaczarowany..cały
..i gdybym tak zauroczony tak i z tym wszystkim posłał do ciebie
miłosny wiersz?..

13 667 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • Odchłań

    17 January 2013, 16:39

    A gdybyś tak znikąd w smoczej jamie pojawił się zaczarowany ... cały ...i gdybyś tak zauroczony...i z tym wszystkim posłał do mnie miłosny wiersz...
    czytałabym go godzinami ... napajając się czarodziejskimi słowami...

  • giulietka

    3 October 2012, 20:53

    jak z bajki 1000 i jednej nocy... ;)

  • czarna mamba

    3 October 2012, 20:45

    noooooo piekny ten puch....marny hihi:)