Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze

absurdalne,
kłębki-słowa,
schematycznie
beznamiętne

przejąć ogień,
zanim spadną,
kwaśne deszcze,
krzyczeć- jeszcze!

stąpać cicho,
krucho-szklane,
dobro-zło,
kątem oka

wciaż dy....gresje,
wciąz a....gresje,
krzyczą: jeszcze !

4498 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
  • onejka

    14 November 2013, 18:41

    super ! barrdzo mi się podoba :)