Menu
Gildia Pióra na Patronite

Olśnienie

A więc to tak
teraz rozumiem

że skoro krzyża
dźwigać nie umiesz

złożony został
na moje barki

i nieść powinnam go
za nas dwoje

niejako w parze
razem ze swoim

komu jest ciężko
dzisiaj to wiem

kto jest zwycięzcą
okaże się

31 413 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • Cris

    19 August 2017, 14:44

    Czas pokaże...
    :)