Menu
Gildia Pióra na Patronite

na samym szczycie królową...

a w mojej głowie...czereśnia
numerem jeden nurtuje w myślach
czereśnia ciągłym westchnieniem
całe serce skradła mi tylko... ona

czereśnia fantazji wytworem
zamiast rajskiego Ewy jabłka
czereśnia zakazanym owocem
trudno się jej oprzeć...poezja

czereśnia jest niebem w gębie
słodkim którą jeść... kocham
dajcie mi czereśnię na śniadanie
na obiad lubię na...nią patrzeć

wisienka niech ze wstydu
przed czereśnią się schowa
to ona powinna być na tortu
samym szczycie królową

93 768 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!