Menu
Gildia Pióra na Patronite

wspomnienie

A w moim świecie, dziś mnóstwo obcych twarzy,
jeszcze chwilę i zapomnimy o ufności.
Gdzie bezpieczeństwo Twoich dłoni,
na którym krańcu Twoje słowa są?
Gdzie te nasze prawdy, i gdzie nasze żale?
To wszystko już w pamięci zamazane.
Beztroskie życie, z uśmiehcem na Twarzy,
potrafiliśmy kiedyś MARZYĆ.
Jutrzejszy dzień przynosi nam nowe zmartwienie,
może warto to jednak zmieniać?

23 512 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!