Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 24 June 2021

dla ciebie i dla ciebie

a ty mnie prowadź

pośród łąk kwiecistych
ogrodów marzeń
mieszanych lasów

zraszaj od stóp aż do skroni

jeśli obejmę cię poezją
uczucia skryję w swojej dłoni
kroplą radości je otoczę
posadzę ziarno myśli
- twojej

i będę śpiewać tylko dla niej
i tylko dla niej myśli
- moje

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    24 June 2021, 13:51

    Dziękuję Sprajtka i Maba❤❤