Menu
Gildia Pióra na Patronite

Muzeum

A tu sie zatrzymał czas
gdzie dzień był kiedyś wypełniony śmiechem
A tu sie zatrzymał czas
by historia powróciła do nas echem
A tu sie zatrzymał czas
Z dala od ludzkich, trudnych spraw
A tu sie zatrzymał czas
Na przekór nam, bo taki juz jest świat

7959 wyświetleń
76 tekstów
1 obserwujący
  • skrobek

    26 September 2012, 01:53

    No tak, bo gdzie indziej jak nie w muzeum miałby się zatrzymać czas.
    :-)
    pozdrawiam