Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bliskość

A teraz usiądź
Jak najbliżej mnie
Niechaj iskierka
Rozpali wielką namiętność
Która nas pochłonie natychmiast
Będziemy myśleć tylko o tym
Żeby okazywać sobie
Wzajemnie wsparcie
Aby czasami
Przez błahy przypadek
Nagły chłód nie przyszedł
By ugasić ten cudowny żar

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!