Menu
Gildia Pióra na Patronite

Awangarda 70

A przecież ci ludzie
Co awangarda
Co nowe kino
Co Okudżawa
To w Smoleńsku
Po ruskiej stronie stali
Tak powstał szum
Drażniących dźwięków
Trzeba przeczekać
By nad zgrzytem zapanować
To naturalne że po czasie
Coś wyrośnie

76 514 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!