Menu
Gildia Pióra na Patronite

wisielcza proza

A powszedniejszej
mu nie pisali
-cicho siedź-

Zarysował się ciężko
jak gliniany garnek
między garderobą
męską
-lita zaraza-glina, tak
powszednia

Samotna mać została
o lasce
cicho-sza-na tle okna
pod pejzaż miasta

marka

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Vort

    26 April 2010, 10:45

    Takie formy lubię.