Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czarny rycerz

A niech Chińczyk
Zagra papieża
A króla Artura
Stara kobieta
Jak murzyn może zagrać
Angielskiego rycerza

76 516 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • 12 June 2020, 18:45

    Starą kobietą ugodziłeś Artura na wskroś. ;)
    Żeby chociaż młoda i piękna...
    A Czarnego Rycerza nie ma co się czepiać, jego męstwo jest chwalebne.
    Pozdrawiam. :))

    Przepraszam wszystkich, którzy już to widzieli sto razy. :))
    https://www.youtube.com/watch?v=9caIPzv2_gM

    Video 9caIPzv2_gM