Menu
Gildia Pióra na Patronite

A może gdybym tak zamknęła umysł przed Tobą.?
Zapłaczesz , czy szczęśliwym staniesz się.?
Pocałunek w czoło nie daje wytchnienia.
Serce na Twój widok, na dotyk, nie bije.
Wiersze nie rymują się.
Może tak lepiej.?
Noc się skończyła.
Idź.
Nie wracaj.
Zapomnij.
Zakochanym nigdy do szczęścia nie wraca.

2014 wyświetleń
49 tekstów
4 obserwujących
  • marka

    19 March 2012, 20:03

    Życiowe i z prostym klimatem.