Menu
Gildia Pióra na Patronite

A może by tak [...]

A może by tak
zamienić słowo
na pędzel
rymy wielobarwne
umieścić na płótnach
ciepłym uczuciem
wypełnić ich przestrzeń
niech zapłoną pragnieniem
jak na naszych ustach..
I marzeń pejzaże akrylowe
oprawić
w słońca ramy złote
podarować Ci go teraz
z sercem
zaklętym... w pędzla dotyk...

Może by tak...
Może...
Tak ?...

16.04.2011

22 306 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • 16 April 2011, 23:22

    Joasiu, Martynko, Aniu...dziękuję :)
    Pozdrawiam Was ciepło :)

  • anna kowalczyk

    16 April 2011, 22:00

    ...niesamowicie ujął mnie ten wiersz Grażko...:)

    może dlatego, że maluję...akrylami...:):):)

    pozdrawiam Cię serdecznie, pięknie malujesz słowem...:)

  • ♥. Skalon A.M

    16 April 2011, 17:59

    piękne. :*