Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioł

A kiedy zgasną już wszystkie lampiony,przyjdę do ciebie jak ten anioł.Wyszeptam cicho twoje imię, porywając cię do tańca.Poruszę niebo i Ziemie ,a nich i piekło nas usłyszy.Będę szukał cię w otchłani .Wołał ciebie głośniej,tworząc atmosferę miedzy nami.Wspominając wciąż odległe już czasy ,będę tęsknił,myśląc nocami pod gwiazdami.

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • Polna

    26 January 2017, 18:18

    Dziękuję :D A no faktycznie tak miało być...

  • Cris

    25 January 2017, 12:55

    romantycznie... :)