Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ślad na szybie

A kiedy nauczę się płakać
zmięknie wyschnięta ziemia
odnajdę na piasku ślady
których fala czasu nie zetrze

Wstanę z kolan powoli
uniosę głowę ku niebu

i będę tak trwać aż wrócisz
pachnący lipcowym deszczem

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    24 October 2011, 09:56

    Adnachiel, dziękuję Ci za te słowa, które zechciałeś umieścić właśnie pod tym wierszem...

    Clean, witam Cię w moich progach, dziękuję, że zechciałaś się zatrzymać u mnie na chwilę;)

    Pozdrawiam serdecznie cudnego dnia życząc:)

  • Adnachiel

    19 October 2011, 20:02

    Ktoś Cię kochał,
    Czekał w oknie bo oddech pozostał na szybie.

    Cudownie jest tak wracać...