Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozmowa z tatą

A jeszcze
Powiem Ci coś.
...
Chce Ci powiedzieć..
Ale nie,
Nie teraz.
Przed śmiercią Ci powiem.

Co mi chcesz powiedzieć? Powiedz mi teraz.
(...Przecież jutra może nie być...)

Nie. Teraz jeszcze nie umieram.
Powiem Ci przed śmiercią.
Taki już jestem.

...Dlaczego...?

3793 wyświetlenia
52 teksty
2 obserwujących
  • Cris

    15 July 2017, 19:25

    Zawsze jesteśmy przed śmiercią...niektórzy wolą zabrać tajemnice ze sobą.