Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Ostatni dotyk

A jeśli oczy moje nie ujrzą
Pierwszych promieni słońca
I serce moje zamilknie na wieki
Zanim zostawię po sobie popioły spalonych mostów
I słowa rzucone na wiatr
Polecą w zapomnienie
Zabierz mą duszę utęsknioną
Do tych lat wspaniałych
Niechaj raz ostatni dotknie nieba
Nim pochłonie ją
Otchłań piekielna

35 645 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących