Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zejdę ze sceny życia..."

A jeśli Ci powiem:
Mój kres jest bliski
Anioł Śmierci czeka
Za rogatą duszą
Zaciera ręce (nie)cierpliwie
Tylko chwile mnie dzielą
Zamykam źrenice
Zieloności blask wyblakł
Zgasł...?
Tylko jeszcze ten dzień
Nie chce skończyć się
Póki Ja i Ty to jeszcze nie My.

01.02.2021
17:40

281 881 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!