Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na kelnerkę

A gdzież ten
Słoneczny uśmiech
Który zwykle pani miała

Jak wchodziła na zaplecze
Język mi pokazała

76 518 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • piórem2

    7 May 2020, 12:31

    chciałeś coś innego, wiem