Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prowadź mnie, prowadź!!!

A gdyby tak uciec i się zapomnieć... Kalendarz rzucić w kąt. .. Wielki zegar zatrzymać ten raz.... I znów usłyszeć KOCHAM i kochać bez opamiętania...i biec przed siebie, boso, w deszczu...do Ciebie!!!... I w Twoich ramionach się schować i przy szepcie Twoich słów zasypiać... I nie myśleć, nie kalkulować, być, żyć, kochać, całować!!! ... Z bukietem róż, w długiej sukni, za welonem życia się schować i już nigdy, niczego nie żałować!!! Och, prowadź mnie, prowadź!!!!

3468 wyświetleń
22 teksty
0 obserwujących
  • Monika M.

    23 June 2020, 07:41

    Biegnij:)!!!