Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwulicowość

A gdy znowu cię zobaczę,
Powiem ci "dzień dobry".
Rzeknę to dwa razy.
Raz dla jednej twarzy,
Raz dla drugiej twarzy.

3565 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!