Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maria Konopnicka

A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto z łez ocieraj cudze oczy, choć twoich nie otarto.

3870 wyświetleń
38 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!