Menu
Gildia Pióra na Patronite

Najsłodsze oczy

zlo282

zlo282

A gdy mi się przyśnisz..
gdy się przyśnisz z oczami jak uśmiech..
to błogi spokój mnie otuli..
jak weneckie adagio..
a słońce przytulne zabłyśnie w mej ciemnej dolinie..
takie twe oczy to opowieść bajkowa czarno-biały film fabuła kolorowa..
w objęciach takich oczu tak przytulnie mi jest potulnie..
baśniowo wręcz..(kiedy oczy twoje wołają.. pieszczotą mnie otulają magicznie..) ty masz w oczach przestrzeń morską i niebo błękitne nad nimi..
a mewy-uśmieszki krążą ci na ustach..twoje oczy to morze spokojne..
wielki ocean potulności..to niebo zielone..to nimb tęczowy..to ja..
to my..najwspanialsi aktorzy tego filmu..najsłodsza łagodność..

13 667 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!