Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co jeśli...?

A co jeśli wreszcie nauczymy się
Nie zwracać uwagi na ten Mrok?
Kiedy życie będzie się układać na tyle
Że zdołamy o nim zapomnieć?
Czy przestanie w końcu nas dręczyć?
Czy odpuści?
A może odejdzie, ale tylko na jakiś czas
Zbierze wszystkie siły jakie posiada
I wróci
Wtedy nie ukryjemy się już
Będziemy musieli walczyć
Albo poddać mu już na zawsze
Ale
Może on nie wróci już nigdy
I co jeśli
To my będziemy za nim tęsknić?

8319 wyświetleń
176 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!