Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie stało się zupełnie inne,
gdy zrządzenie losu sprawiło,
że się poznaliśmy...
że drogi się skrzyżowały...

Coś pięknego gdy kochasz
i wiesz, że jesteś kochanym...
piękno Twojej osobowości i oddania
równoznaczne z pięknem ciała...

Smak Twych ust, niczym ambrozja...
nektar dla mojego ducha,
utopią mego życia
wszystkim...

Pierwszy raz od dawna,
zacząłem patrzeć w przód...
osobowości swojej nie zmienię,
lecz zmieniłaś moje nastawienie...

Lecz mam pewną obawę w sercu...
pewne ziarnko pesymizmu i zwątpienia
w samego siebie, w to, że
możesz odejść i stać się wspomnieniem...
Utraconego uczucia, z którego
już się nie podniosę...

6671 wyświetleń
69 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!