Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Anusi

życie mi tak nagle umilkło
bosymi stópkami na zimnej posadzce
jeden trzy osiem
schowało się za drzewem
buzię w dłoniach ukryło
nie biegnie
z nogi na nogę podskakując
w falbankach zaplątane

lepkimi paluszkami od waty
cukrowej
na patyku
urosło
ucichło
niepokornie wrzeszcząc na huśtawce
Nie boisz się?
No coś ty
jestem już plawie dolosła

745 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
  • Cris

    17 September 2015, 15:11

    Bardzo ładnie...
    Pozdrawiam i Anusię także :))