Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie miało dla niej słodki smak
czekolady
Przekręt wywołał gorycz przypominającą
tonic
Łzy, które przyszły za późno miały posmak
soli
Karę, która odbyła wspomina z miną kwaśną jak
cytryna

Wróciła...

Czas, który straciła przeleciał przez palce jak
woda
Ludzie, którzy jej nienawidzą mnożą się jak
mrówki
Dzieci, które zaniedbała odeszły jak ulotny
aromat
Mąż, którego kochała...trzymał ją dalej za rękę

Umarła...

Z własnej woli...

PRZEBACZ...

11 584 wyświetlenia
35 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!