Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie jest smutne, nadzieja kona
już nie rozumiem znaczenia słów
którymi miłość można przywołać
wiatr gdzieś rozdmuchał kwiaty mych snów
Życie jest smutne gdy nikt nie czeka
na imię moje, na dotyk rąk
gdy słowo "kocham" jest tylko echem
nieznanej mowy z dalekich stron
Życie to ciągłe mówienie "nie wiem"
albo "nie mogę" lub "nie mam szans"
Śmierć będzie dla mnie jak przebudzenie
życie to koszmar więc czekam dnia...

3545 wyświetleń
42 teksty
10 obserwujących
  • Seneka 18

    9 December 2010, 16:34

    Z mojej strony każdy może liczyć na przyjazne słowo...i uśmiech :).A Twój wiersz jest naprawdę rewelacyjny...

  • Moxxa

    9 December 2010, 16:15

    W syfie dzisiejszego dnia, przyjazne słowa są witaminą na wzmocnienie...
    Dziękuję

  • Seneka 18

    9 December 2010, 16:12

    Piękne...