Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka w chusteczce higienicznej

Życie jest piękne
samotne
piękniejsze
wśród piegów gwiazd
na bujanym fotelu księżyc
wydycha melancholię

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Elizabetta

    20 December 2012, 20:31

    Piękna miniaturka:)

  • Pechowa_

    18 December 2012, 17:09

    Ładny wiersz.. ;)

  • katjaa

    18 December 2012, 15:15

    podoba mi się.. pozdrawiam..

  • misiek45

    18 December 2012, 15:07

    Delikatna ta miniaturka we mgle melancholii-pozdrawiam Piotrze:)

  • 18 December 2012, 12:28

    twoje akwarele inspirują
    popełniłem wiersz z martwą naturą
    w tle
    pozdrawiam